12 život hacking pro ty, kteří chtějí vařit chutné a zároveň ušetřit

Ceny rostou každý den a každá rodina chce jíst chutné a zdravé. Pomocí těchto život hacks, můžete si svůj domov šťastný a ne komplikovat svůj život.

Koupit produkt skladem

Supermarkety často zajišťují promo akce a slevy na určité druhy zboží. Musí být sledovány. Nákup v obchodě by měl být vše, co může být dlouho skladováno. Máslo v mrazáku, mražená zelenina, ryby, maso. A konzervované potraviny umístěné na policích ve skříni.

„Oživení“ zeleniny

Pokud by mrkev nebo celerová kořist měla být odeslána do studené vody po dobu 15 minut. Tak se okamžitě zdravý vzhled.

Správně skladovat produkty

V žádném případě nesmí být rajčata skladována v chladničce. Nejlépe při pokojové teplotě. Zelení se umyjí a vloží do sklenice vody. Takže nebude chátrat. Okurky zabalit do papírového ručníku. Budou ležet vícetýdne. Sýr nezůstane v celofánu. Je vhodnější použít pergamen.

Výroba polotovarů

Nestojí za koupi hotové zeleninové konzervy v obchodech, pokud to lze snadno udělat doma.

Zbývající víno skladujte

.

Po prázdninách často zůstávají malé porce vína. Neodhazujte to. Nalijte kapalinu do ledových forem, vložte do mrazničky.

Tip!

Tento výrobek je vhodný pro vaření masa, ryb a různých omáček.

Nevyhazujte chléb

K vaření můžete použít sekání. Také zbytky sušených výrobků jsou vhodné jako pečivo pro masové kuličky.

Nekupujte rychlé občerstvení

Chcete-li si udělat rychlý oběd, měli byste si v kuchyni nechat připravit domácí přípravky: zmrazené karbanátky, zelné rolky, masové filé, nakládané sklenice.

Nezoufejte, pokud jídlo nefungovalo

Nadměrně sušené maso lze snadno odstranit zakysanou smetanou a malým množstvím vody. Uvedení do takové marinády udělá úžasné měkké kousky. Pálené koláče musí být pečlivě vyříznuty nožem.

Tip!

Solená polévka bude zachráněna obyčejnými bramborami. Dejte ji na pánev, počkejte. Kořenová plodina absorbuje přebytečnou sůl.

Pěstování zahrady na parapetu

Prakticky jakoukoliv zeleninu a zeleninu lze pěstovat doma. Fazole, cibule, saláty, pikantní bylinky se cítí skvělev hrnci.

Zachránit kandovaný med

Při takovém problému je třeba nádobu 30 minut ohřívat v mikrovlnné troubě. Znovu se stane požadovanou konzistencí.

Vymezení nabídky předem

Úsporě času napomáhá příprava jídla na týden. Vychutnejte si každý detail pokrmu, připravte se: vařte brambory nebo vejce na salát, nakládané maso.

Použít fólii

Zabalte do ní pouze kulinářské lahůdky. Spálený, ale ne zapečený krycí list koláče a přinášející připravenost. Válcovaný do kužele bude hrát roli stříkačky pečiva.

Důležité!

Kovové drátky se na tomto materiálu uchovávají delší dobu.

Vaření a spoření jdou ruku v ruce. A v souhrnu poskytují vynikající výsledky. A volný čas může být stráven na jejich blízkých.