8 věcí, které by neměly být skladovány v kuchyňských zásuvkách

V kuchyni každé hospodyně se uchovává mnoho věcí. Někteří používají neustále, zatímco jiní leží několik měsíců a možná i let. Z toho, co nepoužíváte, se musíte zbavit a především tento seznam obsahuje následující položky.

Plastové sáčky

\ t

Když jste přišli z obchodu, přinesete tucet nových balíčků. Mohou být dokonce přidělena samostatná krabice, která také zabírá prostor. Řešením tohoto problému je opustit plastové sáčky a nahradit je plátěnou taškou. Nepoškozuje životní prostředí, snadno se přenáší a vydrží dlouho.

Nepotřebné drobnosti

Pravidelně by měl být prováděn audit v kolonkách a vyřazených položkách, které mohly být použity a nikdy nebyly použity. Například, omáčky, které jsou chyceny v rychlém občerstvení nebo brožury, které byly rozhodnuty jít do filmu nebo restaurace, ale datum vypršení platnosti již uplynulo.

Tip!

Skleněné nádoby lze také skladovat ve všech zásuvkách a nakonec použít 2-3 banky.

Zásoby výrobků

Potraviny mohou zabírat místo v chladničce, v zásuvkách a pokaždé, když kupujete více, potřebujete někde najít místo pro skladování . V tomto případě je lepší koupit jedenbalíčekz mouky, pohanky, rýže nežpoložte je na stůl. Přidělit pro tento jeden kabinet a pouze v něm dát malé zásoby. Takže můžete jít do obchodu jednou týdně a koupit si ten správný na krátkou dobu.

Kruhy

Pokud nesbíráte hrnky, měli byste se jich zbavit. Zabírají spoustu místa a používají pouze 2 nebo 3. Doplňky nemusí být odhozeny, některé mohou být připsány práci, přesměrovány nebo distribuovány. Pokud jsou rozbité nebo štípané, okamžitě je vyhoďte, i když jsou nezapomenutelné.

Kuchařské knihy

Telefon nebo tablet mohou snadno nahradit knihy a časopisy. Nejčastěji z těchto výtisků připravujete 2-3 pokrmy a místa jsou obsazena hodně, kromě této položky sbírá prach dobře.

Tip!

Je-li kniha používána jen zřídka, je lepší ji předat někomu, kdo ji využije a poskytne prostor pro nezbytné věci.

Nádobí

Desky a štípané hrnky poškozují vaše tělo. I když je to oblíbené jídlo, měli byste se ho zbavit. Všechno má trvanlivost.

Staré houby

Mycí houbičky by měly být pravidelně vyměňovány. To je jeden ze zdrojů reprodukce mikrobů, který pak může být na nádobí a mytí bude bezvýznamný.

Tip!

Houbu můžete dočasně odstranit z nepříjemného zápachu, pokud ji vysušíte v mikrovlnné troubě.

Krájecí desky

Všechny věci mají na prkénku, které končí, datum expiracekdyž se na něm objeví škrábance a praskliny. Tato deska je lepší vyhazovat, protože bakterie se v ní objevují, které jsou škodlivé pro člověka.

Jedná se o 8 věcí, které nejsou potřebné v kuchyni a nepořádek. Po auditu se můžete divit, kolik volného místa se objevilo. Mělo by být snadné rozdělit se na věci, které nepoužíváte a které vypršely, což pomůže optimalizovat prostor a zlepšit organizaci.