Proč jsou čerstvé šťávy pro tělo tak nebezpečné?

Jak často slyšíme informace o výhodách šťáv. Ale i přes všechny výhody, vědci byli schopni identifikovat a nebezpečné účinky na tělo.

Negativní účinek čerstvých šťáv na tělo

\ t

Čerstvé ovoce je užitečnější, pokud je konzumuje, aniž by se z něj šťávy vytlačovaly. Pokud je šťáva stále mačkána, jsou odhaleny negativní aspekty jejich účinků na tělo.

  • Pitím šťáv jsou často diagnostikovány symptomy diabetu. Kromě toho je stav pacienta doprovázen nárůstem hmotnosti. To je dáno tím, že šťáva neobsahuje dužinu ovoce a zeleniny, díky čemuž absorpce fruktózy probíhá mnohem rychleji než konzumace obyčejného jablka. Spotřeba šťávy je možná, ale je lepší použít šťávu ze zeleniny;

Důležité!

Dieta je možná, ale pouze v případě, že si jednou týdně vyjedete jeden den vykládky. Když se sokolozhanii objeví nedostatek v těle bílkovin a tuků, jako výsledek, tam jsou problémy s kůží a vlasy.

Je důležité vědět!

Používání čisté šťávy je omezeno. Je zakázáno osobám s nemocemi - cukrovkou, anémií, onemocněním ledvin, pacientům s rakovinou (i těm, kteří projdouchemoterapii), pro těhotné ženy.

  • Pitné šťávy mohou způsobit onemocnění trávicího systému. V je surová zelenina obsažena ve větším množství živin. Při přímém ždímání se vitamíny a minerály uchovávají ve šťávě, resp. Přirozené přínosy spotřeby budou vyšší. Ale vzhledem k tomu, že zelenina a ovoce mohou být nakaženy chorobami, člověk se může rychle nakazit, protože nedošlo k varu kapaliny. Jako výsledek, to jsou šťávy, které se stávají živnou půdou pro bakterie, které vstupují do těla přímo;
  • S čerstvými šťávami můžete hovořit o porušení zubní skloviny. Cukr obsažený v jeho složení, když je spotřebován, je zpracováván do kyseliny, která sníží sklovinu. Výsledkem procesu bude vzhled zubního kazu. Kromě toho, zubní lékaři oslavují vzhled kamene. Navzdory tomu, všechny studie, které byly provedeny dříve nedávají jasné potvrzení skutečnosti, že existuje vztah mezi použitím šťáv a změny v povrchu zubů.
Skutečnost!

Profesionální lékaři si všimnou, že aby se zabránilo změnám v ústní dutině, stačí provést pravidelnou hygienu a navštívit lékaře alespoň jednou za 6 měsíců.

Aby se předešlo projevům diabetes mellitus, nadměrné hmotnosti, je nutné vytlačit šťávy pouze ze zeleniny a ovoce, které mají zelenou slupku. Kromě toho, pro použití, můžete si vzít pouze ty ovoce, které mají minimální obsah cukru.

Při použití buničiny můžete získat riziko zvýšení tělesné hmotnosti.Aby se tomu zabránilo, je nejlepší připravit výrobu smoothies.

Navzdory negativním bodům stojí za to říci, že lékaři používají dietní šťávu k odstranění toxinů z těla.

Odborníci na výživu doporučují jíst velké množství ovoce denně. Prakticky nikdo nemá. Chcete-li kompenzovat denní sazbu, můžete pít šťávu, ale její použití nepříznivě ovlivňuje zdraví. Džusy mohou být opilé, ale ne ve velkém množství. Stačí věnovat pozornost pravidlům používání a nepřekračovat denní dávku.