Skladovatelnost každého výrobku je odlišná. Některé z nich mohou být po delší dobu čerstvé. Ostatní výrobky mají krátkou trvanlivost a rychle se zhoršují. Je třeba je jíst včas nebo poslat do koše.
Zmrazené zeleny skladované po dobu 1 roku
Čerstvé zelené rychle uschnou. Aby se zachovala, musí být jemně nasekané, jemně rozprostřené do samostatných nádob.
Poznámka!V případě potřeby můžete přidat olivový olej nebo vodu a zmrazit. Zelené kostky mohou být přidány do jakéhokoliv pokrmu, a to i v smoothie.
Zmrazené ovoce se skladuje po dobu 1 roku
Plody jsou chutné čerstvé. Kromě toho, v mrazu, jsou také dobré. Schopen obohatit svou chuť téměř jakýkoliv pokrm. Ideální pro výrobu koktejlů.
Zmrazená zelenina: 1,5 roku
Tyto produkty jsou stejně užitečné jako čerstvé: uchovávají všechny vitamíny a stopové prvky. Je důležité je správně zmrazit.
Poznámka!Čím čerstvější je výrobek, tím cennější věci obsahuje. A v mrazu dokonale zachovává všechny vitamíny a živiny.
Ořechy: skladováno 2 roky
Ke konzervaci ořechů je třeba zapečetěný obal. V této formě mohou snadno uchovávat všechny živiny v mrazáku.
Poznámka!Nejtrvalejší je mandle. Má dobrou strukturu. Vyznačuje se nízkou pravděpodobností žluknutí, protože obsahuje velké množství vitamínu.
Konzervované ryby: 3 roky
Konzervované ryby jsou krásně skladovány na chladném a suchém místě. Po otevření se doporučuje uchovávat v chladničce 3 až 4 dny a po otevření skladovat v mrazničce po dobu až 2 měsíců.
Obr: neurčito
Rýže je skvělý výrobek. Obsahuje mnoho užitečných látek. Pro skladování je uložen v těsném sáčku nebo jiném obalu, který je vyčištěn na chladném a nepřístupném místě.
Med: neurčito
Jeden z úžasných produktů. Dlouho to nezkazí, což dokazuje jeden zajímavý nález. V Egyptě byl objeven věk medu 3000 let a zůstal jedlý.
Poznámka!Medové balíčky mají často datum vypršení platnosti. Přesto je výrobek opravdu dlouho skladován.
Čerstvé, malé ryby mohou ležet v mrazáku po dobu 2 až 3 měsíců. Větší - až do 6. Takové mořské plody jako raci, krevety, kraby musí nejprve vařit. Pouze po zmrazení po dobu 2 až 3 měsíců.