Víte, kolik jsou tyto produkty uloženy?

Skladovatelnost každého výrobku je odlišná. Některé z nich mohou být po delší dobu čerstvé. Ostatní výrobky mají krátkou trvanlivost a rychle se zhoršují. Je třeba je jíst včas nebo poslat do koše.

Zmrazené zeleny skladované po dobu 1 roku

\ t

Čerstvé zelené rychle uschnou. Aby se zachovala, musí být jemně nasekané, jemně rozprostřené do samostatných nádob.

Poznámka!

V případě potřeby můžete přidat olivový olej nebo vodu a zmrazit. Zelené kostky mohou být přidány do jakéhokoliv pokrmu, a to i v smoothie.

Zmrazené ovoce se skladuje po dobu 1 roku

.

Plody jsou chutné čerstvé. Kromě toho, v mrazu, jsou také dobré. Schopen obohatit svou chuť téměř jakýkoliv pokrm. Ideální pro výrobu koktejlů.

Zmrazená zelenina: 1,5 roku

Tyto produkty jsou stejně užitečné jako čerstvé: uchovávají všechny vitamíny a stopové prvky. Je důležité je správně zmrazit.

Poznámka!

Čím čerstvější je výrobek, tím cennější věci obsahuje. A v mrazu dokonale zachovává všechny vitamíny a živiny.

Ořechy: skladováno 2 roky

Ke konzervaci ořechů je třeba zapečetěný obal. V této formě mohou snadno uchovávat všechny živiny v mrazáku.

Poznámka!

Nejtrvalejší je mandle. Má dobrou strukturu. Vyznačuje se nízkou pravděpodobností žluknutí, protože obsahuje velké množství vitamínu.

Konzervované ryby: 3 roky

Konzervované ryby jsou krásně skladovány na chladném a suchém místě. Po otevření se doporučuje uchovávat v chladničce 3 až 4 dny a po otevření skladovat v mrazničce po dobu až 2 měsíců.

Obr: neurčito

Rýže je skvělý výrobek. Obsahuje mnoho užitečných látek. Pro skladování je uložen v těsném sáčku nebo jiném obalu, který je vyčištěn na chladném a nepřístupném místě.

Med: neurčito

Jeden z úžasných produktů. Dlouho to nezkazí, což dokazuje jeden zajímavý nález. V Egyptě byl objeven věk medu 3000 let a zůstal jedlý.

Poznámka!

Medové balíčky mají často datum vypršení platnosti. Přesto je výrobek opravdu dlouho skladován.

Čerstvé, malé ryby mohou ležet v mrazáku po dobu 2 až 3 měsíců. Větší - až do 6. Takové mořské plody jako raci, krevety, kraby musí nejprve vařit. Pouze po zmrazení po dobu 2 až 3 měsíců.