2020 rok zvířete podle horoskopu: co nosit a co vařit

Setkání Nového roku v každém národě je spojeno nejen se začátkem nového života, ale také s něčím mystickým a magickým, takže se v přípravě na svátek lidé snaží dodržovat všechna pravidla, rituály a pověry, aby nedocházelo k urážení tajemného zvířete - patrona roku . Každý chce v příštím roce přilákat hodně štěstí. V článku se dozvíte: 2020 je rok zvířete podle horoskopu: co by se mělo setkat a co vařit.

Které zvíře bude symbolem roku 2020?

Podle východního horoskopu je rok 2020 rokem metalické bílé krysy. Tato krysa otevírá dvanáctiletý cyklus čínského lunárního kalendáře. Existují dvě legendy o tom, proč byla krysa první v cyklu. Jeden z nich zní: "Krysa, která podváděla vůl, byla na zádech první, kdo dospěl k narozeninám Buddhy." Jsou to lidé, kteří se narodili pod záštitou krysy, kteří se narodili jako vůdci.

Důležité!

Mnozí nevědí, že začátek roku krysy se neshoduje se začátkem našeho tradičního nového roku - 1. ledna. Východní kalendář odpovídá čínskému Nového roku a v roce 2020 se bude shodovat se studentským dnem v Rusku - 25. ledna v 00:41 moskevského času.

Čísttaké

Rok 2019 z toho zvířete - co se setkat a co vařit

Při plánování do budoucna je mnoho lidí ve spěchu, aby zjistilo, který rok podle východního horoskopu bude zvíře v roce 2019. Znalost ...

Děti narozené v roce 2020 Krysy

Děti narozené v roce bílé krysy jsou přirozeně narození vůdci, téměř vždy zvítězí ve své touze vyhrát. Ve škole jsou oblíbenými učiteli, což způsobuje závist jejich vrstevníků, protože mají vysokou úroveň učení. Být docela výmluvný od dětství, oni jsou schopní dohodnout se na nějakém problému a vyřešit nějaký spor.

Tyto děti jsou velmi pracovité a inteligentní, učí se číst a psát brzy, zajímají se o kreativitu, jako je hudba nebo výtvarné umění. Mají příjemný vzhled a jsou duší společnosti. Ti, kteří se letos narodili, se mohou rozhodnout velmi rychle, jsou velmi energičtí a jejich energie je dostatečná k tomu, aby dělala hned několik věcí.

Takové děti jsou rozmarné, vždy se snaží dostat svou cestou jakýmkoliv způsobem, jsou vždy jednoznačné a rozhodují, jen zřídka ji mění a své názory snadno brání. Povaha povýšeného zvířete se odráží v narcismu, nadměrném sebevědomí a nepředvídatelnosti akcí. Takové děti však rostou prakticky. Jsou vždy v pohotovosti, je těžké je oklamat.

Mít dobrou chuť k jídlu, děti z roku 2020 se narodily, stejně jako mnoho, jíst, zejména sladkosti. V potravinářských preferencíchodrůdy Pro dítě narozené v takovém roce je nutná stálá pozornost, péče a podpora rodičů. Pokud má dostatek pozornosti, péče a lásky svých rodičů, vyroste také milující, empatický a laskavý. Děti se narodily v tomto roce a mají potřebu neustálé komunikace, protože nemohou být sami se sebou.

Děti narozené v roce Krysy šíleně milují svou matku a tátu a považují je za ideální, mohou pomáhat od dětství v domácích pracích a neopouštějí ve stáří, což je důvod, proč na východě bylo dítě narozené v roce krysy považováno za dar od starověku osudu.

Krysy lze použít jako přátele a společníky života:

  • Draci;
  • opice;
  • Vůl.
Je totiž kategoricky nevhodné pro účely vytvoření jakýchkoli odnoží koní.

Děti narozené v roce bílé krysy přinesou štěstí:

  • 4. a 13. den čínského lunárního měsíce (rozpětí od nového měsíce po nový měsíc);
  • modrá, zlatá a zelená;
  • 2., 5. a 9. měsíc čínského lunárního kalendáře.
  • čísla 2, 3 a čísla, která je obsahují (například 23 a 32);
  • Lily, africká fialka.

Pro informaci!

Slavní lidé narození v roce krysy: Nikolai Bukharin, Dmitrij Pisarev, Andrej Tupolev, Peter I., Lev Tolstoj, Ivan Yakubovsky, Nikolai Chernyshevsky, Nikolai Burdenko, Michail Glinka, Maxim Litvinov, Vladimir Dolgikh, William Shakespeare, Antoine de Saint Exupery, Jules Bern a Pierre Beaumarchais, Jack London, August Bebel, Ludwig Feuerbach, Heinrich Himmler, Emile Zola, Kim Il Sung, Janos Kadar, Maurice Thorez, MartinBormane

Viz také

Koledy, shadrovki, výsadba na starém novém roce 2019

Z mnoha objektivních důvodů týkajících se zvláštností historického vývoje naší země lidé ztratili ...

Rok kovového potahu: charakteristika

Symbol krysy je považován za znamení bohatství a štěstí. Správné zasedání nového roku 2020 vám proto slibuje pomoc při hledání štěstí ve finančních záležitostech. Výpočet krysa vám dá péči a cílevědomost, to podporuje zachránit. Otevření nových vkladů a peněžních úspor bude letos velmi ziskové. Přijde příznivý čas na realizaci jejich dlouhodobých záměrů.

Díky usilovnosti a usilovnosti, kterou krysa obdarovává, bude pro vás snadné překonat překážky, které brzdily všechny minulé roky. Hodně štěstí vás bude provázet ve všech nových záležitostech, ať už se jedná o kariéru, koníček nebo pohyb. Bude pro vás snadné se přizpůsobit novému místu a nové práci. Spolu s tím krysa miluje své příbuzné a domácí věci, takže v tomto roce doporučujeme věnovat zvláštní pozornost zlepšení domova.

Bílá barva patrona roku 2020 nese lehkost a čistotu myšlenek, které budou v tomto roce dominovat. Dobré a nezaujaté akce musí být uvedeny do popředí. Příznivý postoj krysy v roce 2020 může očekávat ten, kdo bude úzkostlivý, něžný a opatrný o svém životě a světě kolem něj.

Kov symbolizuje sílu, tvrdost, asertivitu, rozhodnost a také ztělesňuje integritu a konkrétnost. Akce prováděné v průběhu celého roku by neměly sledovat sobecké cíle. A ten, kdo plánuje vydělat na blahobytu jiných lidí, bude potrestán patronem roku s neúspěchem a neštěstí.

Existuje také stanovisko, které považuje kovový vzhled krysy za hrozbu. Kovové brnění je charakterizováno jako připravenost k útoku nebo obraně. Astrologové tvrdí, že tímto způsobem krysa z roku 2020 brání svá práva k vlastnímu životu, životu svých dětí a odpočinku.

Potkan má tyto pozitivní vlastnosti:

    91) obezřetnost;
  • vynalézavost;
  • acumen;
  • intuice;
  • věnování;
  • vytrvalost;
  • rychlá reakce.
Viz také

Šablony pro nový rok 2019 pro řezání oken: nápady s šablonami

Na Silvestra se mnozí snaží vyzdobit domov, kancelář, školní třídy nebo skupiny mateřských škol. To posiluje ...

Negativní vlastnosti:

  • mazanost;
  • sobectví;
  • drobnost.
Zajímavé!

V naší zemi se málokdo může pochlubit životem v domě hlodavců, jsou považováni za škůdce, špinavá zvířata, trpí chorobami a infekcemi, s výjimkou dekorativních domácích druhů. Na východě, naopak, od dávných dob hlodavci byli uctíváni a povolaniSpolečníci Boha štěstí, a pokud byli nepřítomni v domě nebo u soudu, bylo to považováno za znamení neštěstí a hrozící katastrofy.

Viz také

Jak odpočívat v prosinci 2018, leden 2019: kalendář produkce

Do nového roku zbývá jen velmi málo času. Děti jsou unaveny každodenními činnostmi a nekonečnými domácími úkoly ...

Co potkat a co vařit?

Podle Východního kalendáře je rok 2020 rokem kovového potkana a pro letošní rok vám přinese štěstí, když se připravujete na Silvestra, je třeba věnovat zvláštní pozornost atributům: připravit dárky na prázdninovém stole se symboly nadcházejícího roku, uspořádat nebo kreslit postavy hlodavců, visí na vánoční stromeček hračky ve tvaru myši.

Obvykle se v předvečer svátku v obchodech objevuje mnoho zboží se symboly nadcházejícího roku, například keramické figurky potkanů ​​a myší, ručníky a kalendáře s tištěnými obrazy hlodavců.

V den svátku by mělo být vše vyzdobeno v bílých a stříbrných barvách, například si můžete koupit stuhy takového barevného rozsahu a vyrobit luky, kterými se ozdobí interiér. Vynikající možností pro zdobení domu by byly stříbrné svícny se svíčkami podobné barvy a svícnů. Nedělejte bez pozlátko, girlandy a smrkové větvičky.

Velmi zajímavé - jakou barvu by měl mít váš obraz? Pokud jde o rozsah světla pro Nový rok, pak v roce 2020 je to lepšízdržujte se světlých výtisků. Pro splnění Roku kovového potkana je nutné v tmavých nebo stříbrných tónech, podobně jako srst hlodavce, ale také vhodné barvy světla, jako je bílá a mléčná. Oblečení je lepší zvolit jednoduché, protože patronka roku nemá rád pátos.

Čtěte také

Výběr originálního suvenýr jako dárek pro příbuzné

Dělat dárky je příjemná tradice, která vám umožní nejen vyjádřit svou pozornost, ale také překvapit člověka.

Pro ženy je důležité, aby oděv nebyl vzdorný, ale naopak skromný a elegantní. Vynikající řešení by bylo přísné šaty v podlaze a stříbrné doplňky k němu. Vhodné budou také flitry, kamínky a zipy. Obraz bude doplněn srstí stříbrné nebo bílé barvy.

Pozor!

V zásadě není možné nosit oblečení s obrazem koček, stejně jako světlé leopardí barvy. Také v žádném případě nelze dát past na myši v Silvestra. V opačném případě budete strašit štěstí na příští rok.

Jak oslavovat Nový rok?

Jelikož je krysa společníkem hlodavců, nestojí za to slavit Nový rok v nádherné izolaci, ale milenka roku nemá ráda velké společnosti v jejím domě, takže přinášejí nejbližší rodinné příslušníky a přátele. Pokud se tak stane, že na oslavu svátku nemáte nikoho, doporučujeme vám navštívit městskou hromadnou akci, například vánoční stromek v centru města.

Krysa je velmi ekonomická a je nutné přistoupit k přípravě velmiekonomicky se nedoporučuje utratit všechny peníze a oslavovat Nový rok prázdnou peněženkou.

Viz také

Jak ozdobit stůl pro nový rok 2019 vlastníma rukama: originální nápady, fotografie

Na oslavu nového roku se každá hostitelka snaží vytvořit skutečně slavnostní atmosféru. Do této dovolené, všichni ...

Na stole musí být jistě jídlo, které by hlodavci chtěli, ve středu stolu musí být talíř se sýrem a mnoho masných pokrmů. Také na stole by měly být ořechy. Můžete kombinovat vše, například připravit salát se sýrem a ořechy.

Co by mělo být přítomno na novém roce v roce 2020? Mělo by být povinné:

  • jakékoli maso;
  • mořské ryby;
  • saláty s masem, klobásou a sýrem;
  • čerstvá a dušená zelenina;
  • ovoce: jablka a pomeranče;
  • dezerty, například tvarohový koláč.
Přečtěte si také

Salát „Olivier“ - dekorace na Nový rok

Pro novoroční sváteční stůl vždy chcete uspořádat všechny pokrmy krásně a tematicky. Rok 2019 bude rokem prase a ...

Nejlepší je položit stůl na kov nebo sklo, ubrus by měl být nutně bílý, případně se stříbrnými akcenty.

Doporučuje se používat příbory vyrobené ze stříbra, ale pokud takové nemáte, nenechte se odradit od obyčejného kovu.zařízení bude také cesta, co je nejdůležitější, nepoužívejte plastové nádobí.

Numerologie roku

Číslo 2020 děsí nejen ty, kteří věří v mysticismus, ale také lidi, kteří jsou obeznámeni s astrologií a numerologií. Tajemná kombinace čísel se letos zdá být naplněna magií.

A poněkud nepředvídatelná kombinace čísel v roce 2020 může v celém období znamenat jak negativní, tak mnoho pozitivních globálních událostí.

Pokud se domníváme, že zákony numerologie 2020 budou spíše neobvyklým rokem, čekáme na globální změny, spousta důležitých událostí týkajících se celého lidstva jako celku i každého jednotlivce.

Čtěte také

Pohlednice pro Nový rok 2019 to udělejte sami se symbolem roku Prase

Máte-li zájem o otázku, co dát milovanému člověku v novém roce 2019, musíte si udělat pohlednici s vlastními ...

Co říkají astrologové?

Mnozí již položili otázku: v jakém roce je rok zvířete ve východním horoskopu?

Rok 2020 bude pod vlivem planet Jupiter a Saturn, které budou v pleiadě Kozoroha a Panny, což pozitivně ovlivní představitele těchto znamení. Podle východního kalendáře je rok 2020 rokem bílé (kovové) krysy. Barva tohoto roku bude - bílá a prvek - země.

Pluto vstupuje do souhvězdí Ryb, což přinese stabilitu sociálně-politickému a společenskému životu a z toho vyplývá, že většinavojenské konflikty ve společnosti po celém světě skončí.

Nejplodnější měsíce pro všechny oblasti činnosti a pro všechna označení v roce 2020 budou:

  • leden;
  • duben;
  • srpen;
  • září

Existují také názory astronomů, což naznačuje, že rok 2020 bílé (kovové) krysy pro všechna znamení zvěrokruhu bude stejně velký a předvídatelný, v tomto období nebudou žádná překvapení.

Čtěte také

Nápady na zdobení bytu na Nový rok 2019

Máte-li zájem o to, jak vyzdobit byt pro Nový rok 2019 vlastníma rukama, měli byste zvážit nejoblíbenější nápady. V ...

V nadcházejícím roce pro lidi bude hlavní věcí jejich materiální blahobyt a příjmy, veškeré úsilí bude soustředěno na příjmy. Mnozí najdou výhodnější práci nebo další příjem. Krysa je zvyklá dělat všechno sama a nerad se učí, takže ti, kteří pracují sami, budou mít mnohem více štěstí než tým.

Astrologové v roce potkanů ​​nedoporučují jednat bezmyšlenkovitě a riskovat, protože sama milenka roku je velmi rozumná a opatrná. Neúspěchy mohou ovlivnit ty, kteří zanedbávají zájmy a názory jiných lidí, jednají příliš silně v zájmu vlastního blahobytu. Krysa nemá ráda takové lidi a jejím cílem bude - zkazit je.

Nebude obcházet milující Krysu a sféru vztahů. 2020 slibuje osamělé lidi - získávánídruhá polovina. To platí pro všechny, kteří již začali hledat a jsou připraveni splnit osud.

Abychom to shrnuli, v čínské filosofii je to rok bílé (kovové) krysy, která je vhodná pro realizaci toho, o čem jste dlouho snili, o realizaci vašich cílů, o zahájení nových záležitostí. Během tohoto období je nutné jednat odvážně, ale záměrně. Budete v průběhu celého roku doprovázeni úspěchem, pokud pod záštitou bílého (kovového) potkana správně oslavíte ofenzívu roku 2020 a zvítězíte nad milenkou roku svou kreativitou a nestandardním kreativním myšlením.