12 nápadů krásně rozložilo řezání sýrů na sváteční stůl

Sýrové plátky jsou dobrým doplňkem ke stolu. Aby to vypadalo krásně, musí být položeno na talíře a zdobené. Ignorovat tento proces nestojí za to.

12 druhů řezání sýrů

\ t

Pokud porovnáte klobásu a sýr, pak je první výrobek nutně tenký, ale sýr by neměl být rozřezán na tenké kousky. Výrobek je řezán pouze tehdy, je-li na stole několik různých druhů sýrů, které mají jiný odstín. Krájení sýrů, jako je tento, nezapomeňte, že je lepší dát to tak, že se střídají v barvě.

  • Vzhledem k tomu, že sýr je dostatečně měkký, může být navinut do trubek nebo kužele. To se nezlomí. Takto se uřízne talíř se sýrem, dá se položit na talíř, ozdobit zelení a servírovat;

  • Při řezu nevypadá vždy krásně, pokud je na talíři pouze sýr. V tomto případě můžete přidat efekt přidat do středu složeného kusu oliv nebo oliv.

  • Krásné, pokud použijete plátek rajčete s přidáním papriky. Taková deska vypadá velmi světlé, barevné a ozdobí slavnostní stůl. Vrchol můžete ozdobit semeny granátového jablka, pokud hosté mají rádi kyselost.

  • Chcete překvapit své hosty, vyrobit sýrové figurky připomínající růže. Pro jejich přípravu bude vyžadovat hodně krájeného sýra, který je velmi tenký. Připojte výslednou růžici lze pomocí párátka.

  • Různé druhy sýrů mohou být řezány do geometrických tvarůFormuláře - čtverec, kruh, trojúhelník. Po dostatečném počtu číslic je můžete vytvořit libovolný tvar.

  • Při řezu můžete použít střídání sýrů se zeleninou a ovocem.
  • Pokud potřebujete udělat rychlé občerstvení, můžete vyrobit jednohubky ze sýra. Sýr, kousky klobásy, zelenina se položí na dříve získané špejle. Vrchol je zdoben olivami nebo vlašskými ořechy.

  • Původní verze plechovek na vaření s přidáním chleba. V mini-sendvič se přidávají marinovaná zelenina, zelenina. Vypadá to pěkně a elegantně.
  • Kromě obvyklých špejlí jsou profesionální kuchaři široce používány skleněné nádoby. Na vybrané jídlo můžete dát sýr. Ozdobte boky malými plátky citronu.

  • Pro velký počet hostů je možné sýr vyrábět na víceúrovňové liště. Obrázky jsou v tomto případě malé. Že oni byli stejní, používat formy pro řezání je.

  • Plátky omáčkou. Pro tuto možnost jednoduše nakrájejte sýr, rozložte ho na povrch desky. Skládací v několika vrstvách. Na střed se nachází malá omáčka s omáčkou. Nejčastěji nabízená česneková omáčka;

  • Řezání přidáním ořechů. Matice jsou rozloženy jen na povrchu. Takové řezání bude nejen chutné, ale také užitečné.

Krásná krájení dodá vašemu stolu krásu a sofistikovanost.